30 % отстъпка


ЗДРАВЕН АБОНАМЕНТ- 40лв. еднократно / получавате пакет с брошури за всички продукти и материали за работа/ . Аквасорс Ви издава Ваш дистрибуторски номер, за да ползвате 30 % отстъпка от клиентските цени. С него можете да правите поръчки по телефона от цялата страна и чужбина. Куриерска фирма Ви доставя поръчката на посочения от Вас адрес и заплащате в момента на доставката / чрез наложен платеж/.

Този "Здравен абонамент" с нищо не Ви задължава, но Ви дава следните предимства:

  • ползвате месечните промоции на фирмата;
  • получавате всеки месец по пощата ( или по e-mail) бюлетин за всички промоции и нови продукти ( и литература);
  • имате право да посещавате безплатно семинарите на групата;
  • при извънредни промоции Вашият спонсор Ви изпраща SMS;

  • АКО ЖЕЛАЕТЕ да получавате комисионни, Ви обучават безплатно.
  • Ако сте извън България с Вашия дистрибуторски номер, можете да поръчате директно от офиса във Великобритания или чрез Интернет магазина.

Всички продукти се разпространяват по способа на мрежовия маркетинг, което означава, че не могат да бъдат намерени и купени в магазините и аптеките. Притежават всички необходими санитарни разрешителни.


За консултациии, заявки и регистрация се обръщайте към лицето, което Ви е посочило сайта!


ЕГИПЕТСКИЯТ КРЪСТ Е КЛЮЧ ЗА ЖИВОТА

Първите фараони го получили в дар от безсмъртните богове, господарите на Египет го вземали със себе си, тръгвайки на лодката на слънчевия бог Ра към страната на Вечния живот. Човек, подчинил се на магическата сила на анх, се преражда буквално пред очите ни, откривайки у себе си скрити таланти и възможности.
Пред него се отварят невероятни перспективи, той получава едно от друго по-примамливи предложения...